lauantai 4. syyskuuta 2010

Sitruunasoodaa!

Tervetuloa blogiini!

Olen nainen ja äiti. Tällä hetkellä ensisijaisesti tuo jälkimmäinen. Kodissani, ja tässä blogissa, seikkailevat lisäkseni ainakin mieheni Partanaama sekä lapset Typy (kohta 4 v. hurmaava neito, joka osaa ärsyttää äidin kihisemään puolessa sekunnissa) ja Poju (suloinen viikari, 1 v. joka muistuttaa päivä päivältä enemmän kuuluisaa poikaa Vaahteramäeltä) .

Vielä n. kuusi vuotta sitten olin urasuuntautunut sinkku Helsingistä. Sitten Partanaama putkahti elämääni, rengasti vasemman nimettömäni kahdella rinkulalla ja teki kanssani kaksi lasta. Kaupungin humusta muutimme semi-maalle rivitalonpätkään. Ai miksikö? Siksi, että minä halusin asua Eirassa, Partanaama taas jossain syvällä maaseudulla. Rivitalo pääkaupunkiseudun kehyskunnassa on kompromissi, johon molemmat suostuivat - joskaan kumpikaan ei ole sataprosenttisen tyytyväinen.

Hyppy työelämän osavuosikatsauksien maailmasta lapsiperhe-elämään keskelle yhdistelmävaunuja, vaippakakkuja, rintapumppuja ja kietaisubodyja oli PIIIIIIIIIIITKÄ. Ihan uskomattaman pitkä. Usein tuntuu että olen muuttanut planeetalta Maa planeetalle Mars. Blogissani tahdon jakaa kanssanne arkeamme, ajatuksiani aina yhteiskunnallisesta ilmiöistä lastenvaatetrendeihin. Unohtamatta tietenkään luomuilua ja ekoilua, jotka ovat lähellä sydäntäni. Ja silti aivan liian usein istahdan henkilöautoon ja ajan 10 kilometriä kauppakeskukseen ostamaan toiselta puolelta maapalloa roudattuja sitruunoita.

3 kommenttia:

  1. Kiva kiitos tervetulotoivotuksista!
    Tervetuloa bloggaamaan=)

    VastaaPoista
  2. Terve! Löysin vasta nyt blogisi, kun tulin vastavierailulle. Kuulostaa mielenkiintoiselta, yhteiskunnalliset ilmiöt kiinnostavat (täälläkin VTM :) ) Minullakin matka työelämästä kotiäidin arkeen oli aikanaan pitkä, mutta niin vain siihen on tottunut :) Tervetuloa blogistaniaan.

    VastaaPoista