lauantai 18. syyskuuta 2010

Meidän Malla


Meitä on kohta vuoden riivannut kodinkoneiden ja muiden tarvekalujen hajoaminen. Putki alkoi viime joulun alla, jolloin keraaminen liesi hajosi. Vehje halkesi keskeltä kuin munankuori. Tapahtumaa seurasi paniikinomainen ostosreissu Giganttin, jouluruokien tekeminen mikroaaltouunilla kun ei oikein houkutellut. Onneksi lähipiiriimme kuluu sähkömies, ja uusi liesi saatiin asennettua 22.12.Liesikatastrofin jälkeen on tiensä päähän päässyt astianpesukone, digiboksi, kahvinkeitin, Partanaaman kännykkä, kannettava ja nyt viimeisenä eilen lasten tuplarattaat. Ilman tuplia en pärjää, koska temperamenttisella kolmevuotiaallamme on tapana heittäytyä silloin tällöin maahan x-asentoon kirkuen ettei kävele enää metriäkkän. Jämäkkä äiti tietysti kävisi ko. tilanteensa tyttärensä kanssa rakentavan pedagogisen keskustelun, jonka jälkeen lapsi kävelisi tyynesti kotiin. Vaan siihenpä ei tämän äidin hermot yleensä riitä. Joten mukulat rattaisiin, ja mamma työntää.

Marssin siis tänään AT-Lastenturvaan ja ostin meille Oran Tupla-Malla -rattaat. Olivat Mielestäni ainoat kohtuuhintaiset vähän isommille tarkoitetut tuplat. Toivottavasti näillä nyt pärjätään, eikä tähän huusholliin enää hommata yksiäkään rattaita.
(Kuva: www.orasel.fi)1 kommentti:

  1. Meillä on kokeiltu oikein vaunujen arsenaali: ensin tavalliset yhdistelmät, sitten avorattaat ja lopuksi kevyet tuplamatkarattaat. Ja sitten tulikin taas tuplaratastarvetta ja talviajaksi vielä ja ostin järeät tuplat. Nyt on prosessi käynnissä päinvastoin ja pikkuhiljaa hankkiudun eroon rattaista. On muuten päässyt ihan unohtumaan, että paljonko tavaraa lähikaupasta (joka ei ole ihan lähellä) jaksaa kantaa kotiin.

    VastaaPoista