keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Kirppistelyä Köpiksen malliinTaannoisella Kööpenhaminan reissulla pääsin muun mukavan lisäksi kirppistelemään.

Rakas ystäväni P asuu Holte-nimisessä paikassa, mesta on siis osa Suur-Kööpenhaminaa. Ihastuttava paikka. Sunnuntaisin Holtessa järjestetään kirppis ja sinnehän oli tietysti suunnattava. Matkani oli sattuneesta syystä mallia VeryLowBudget, joten muuten shoppailut jäikin väliin.

Kirppis osoittautui tanskalaisten lastenvaatemuodin paratiisiksi. Pöydät notkuivat niin T2H:iä kuin Cupcakeakin ja ties mitä ihanuuksia. Pysyin kuitenkin järjissäni ja ostin vain tarpeeseen.

Poju sai aivan superhienon Okker Gokkerin talvihaalarin. Kuva ei ehkä ole paras mahdollinen. Haalarissa on mahtava hiippahuppu ja ihana pallokuvioinen vuori. (Jos merkki ei ole entuudestaan tuttu, niin kandee tsekata tämä . P on meille kantanut Okker Gokkeria Tanskasta aikaisemmin ja olen ihan hurahtanut merkin vaatteisiin. En tosin tiedä, saako niitä Suomesta mistään.)

Typylle ostin kauniin denim-henkisen Name It:n takin, joka sopii typsylle erinomaisesti.
Nämä hankinnat maksoivat yhteensä 250 tanskan kruunua, eli about 30 euroa. Voi tuntua paljolta mutta molemmat vaatteet olivat kuin uusia. Hyvät kaupat siis.

Ps. Jostain syystä nuo lisäämäni kuvat pomppii minne sattuu, en saa lisättyä niitä tuonne tekstin sekaan. Missähän vika?

2 kommenttia:

  1. Ou nou, minä EN olisi pysynyt järjissäni!!!=)

    VastaaPoista
  2. Olen KADE!!!! Mullakin olisi voinut järki karata :-D

    Nyt lähden tutkimaan aiempia kirjoituksiasi, oikein kivalta vaikuttaa!

    VastaaPoista