tiistai 8. helmikuuta 2011

En olisi koskaan voinut kuvitella kirjoittavani blogiini autoista

Keskellä Helsingin lumisotaa sitä tulee tehtyä kummallisia tekoja. Kuten blogattua autoista.

Seuraa tilitystä:

Mikä siinä on, että jotkut autoilijat eivät voi millään säällä a) pitää kunnollisia turvavälejä b) sisäistää käsitettä tilannenopeus?

Pääkaupunkiseudulla, ja kai koko etelä-Suomessa, on tänään mahdottoman huono keli. Lunta tupruttaa taivaan täydeltä. Vaan mitä tekee keski-ikäinen heterolihansyöjämies katumaasturinsa ratissa? Roikkuu autoni takapuskurissa kiinni, tekee täpärän ohituksen ja sen jälkeen viilettää eteenpäin törkeää ylinopeutta.

Toyota Corollani lasit huurustuivat kun puhkuin kiukusta tuotakin ääliötä seuratessani. Vaan näinhän joku vitsiniekka on asian vääntänytkin: "Toyota Corolla, ohi vaikka porolla." Tai katumaasturilla- kelillä kuin kelillä.

2 kommenttia:

 1. Tuota täsmälleen samaa ihmettelen itsekin! Ja mullakin välillä Corollan lasit huurussa :)

  Toinen mitä en voi myöskään lakata ihmettelemästä on se, että sadesäälläkin mieluumin ajetaan puskurissa kiinni hitaampaa, kun lasista ei näy lävitse sen sijaan, että jätettäisiin kunnolla väliä edellä ajavaan ja koko letka voisi ajaa kovempaa.

  Lähes päivittäin kun ajan Kehä I päästä päähän ehdin tuumailemaan tätä liikennettä aamuin illoin välillä 35min ja välillä 1h 35min pätkissä :(

  VastaaPoista
 2. Mä sahaan länsiväylää/Hangon tietä päivittäin ja tuskailen ajokulttuuria siellä.

  Työmatkat viwekyllä välillä tolkuttoman paljon aikaa. Ihan hanurista.

  VastaaPoista